FAQ items aan het laden...
NIEUWS2021-10-02T23:17:09+02:00

april 2024

2023 een bevlogen jaar

In 2023 hebben we 20 voorstellingen gespeeld met 4 verschillende voorstellingen:

Dromen van Licht; Grand Kaffee; Weet U Nog Wel?; Hans&Grietje; A Little Christmas Suprise.

45 TOP spelers hebben hun beste beentje voor gezet samen met het artistieke team bestaande uit Rosite van der Woude, Hugo Haenen, Kees van Zantwijk, Jorge Verkroost, SAbine Bulder en Dick Schaar.

Op naar het volgende jaar, maar we nemen eerst even vakantie en wat rust.

I’m Dreaming of a…

A LITTLE CHRISTMAS SUPRISE

Een 14 koppig ensemble wat uit allemaal solisten bestaat. Samen met een super Combo o.l.v. Rosite van der Woude en onder regie van Hugo Haenen. Dit kon niet anders dan een mooie intieme en zeer goede show worden. Op 16 december in Vestzaktheater Posa  en op 23 december 2x in Corrosia Almere Haven  heeft het publiek genoten en helemaal in de kerstsfeer gekomen. Klik op de youtube link  voor  highlight  van  de  show:

Kerst chanson programma

Een 7 koppig TOP gezelschap heeft met kerst op diverse locaties de ouderen aldaar met een sfeervol programma in de kerstsfeer gebracht.

Heerlijk meezingen, genieten met een hapje en drankje of gewoon luisteren en genieten. De bewoners en bezoekers genoten en wij genoten mee.

Weg dromen bij

DROMEN VAN LICHT

28 mei  en 11 juni 2023 is de productie Dromen van Licht met groot enthousiasme ontvangen. De productie was te zien in Kunstlinie Almere en Corrosia Almere Haven.

met het 32 koppig Theaterorkest van het AJSO o.l.v. Hans Welle.  Met TOP gastsolisten Rolf van Rijsbergen en Joost van Tongeren; TOP solisten en ensemble. Speciale gast is Ruben Anthony.  Gastkoren: Gemengd koor Multiple Voices en Kinderkoor Grandi Piccoli.

februari 2023

Try out Grand Kaffee

Kom dat zien. De try out van onze nieuwe voorstellingen die we speciaal voor het oudere publiek maken. Dit keer  is het een operette programma ‘Grand Kaffee’. In het cultuurhuis Almere Buiten, tijdens een gezellig middagje, met een advocaatje met slagroom van het huis en  een dansje achteraf. klik hier voor meer info over Grand Kaffee


Auditie voor ‘Dromen van Licht’

Een mysterieus en filmische voorstelling met muziek van Kurt Weill via Sondheim naar Irving Berlin en zelfs pop-rock muziek.
Een Theatraal concert in samenwerking met het theaterorkest van het AJSO.
Voor ons nieuwe productie zijn we op zoek naar zangers/acteurs/(tap)dansers voor het ensemble en solisten.
Ga naar de bovenkant