FAQ items aan het laden...
NIEUWS2021-10-02T23:17:09+02:00

februari 2023

Try out Grand Kaffee

Kom dat zien. De try out van onze nieuwe voorstellingen die we speciaal voor het oudere publiek maken. Dit keer  is het een operette programma ‘Grand Kaffee’. In het cultuurhuis Almere Buiten, tijdens een gezellig middagje, met een advocaatje met slagroom van het huis en  een dansje achteraf. klik hier voor meer info over Grand Kaffee


Auditie voor ‘Dromen van Licht’

Een mysterieus en filmische voorstelling met muziek van Kurt Weill via Sondheim naar Irving Berlin en zelfs pop-rock muziek.
Een Theatraal concert in samenwerking met het theaterorkest van het AJSO.
Voor ons nieuwe productie zijn we op zoek naar zangers/acteurs/(tap)dansers voor het ensemble en solisten.

Terugblik 2022

Ok, het is alweer februari maar toch even een terugblik op 2022 alvorens we fullspeed doorgaan in 2023.
Een jaar geleden waren we uit de laatste Lock down gekomen wat een opstapeling van doorgeschoven maar ook nieuwe projecten meebracht. Bezig zijn met 6 projecten was gekkenwerk, maar wat zijn we bijzonder blij met de mooie resultaten en geweldige voorstellingen. Bovenal zijn we trots op iedereen die heeft meegewerkt.
Nog steeds wat aan het bijkomen… maar ondertussen bezig, naast de nog lopende projecten, met een nieuwe bijzondere voorstelling. Daarover binnenkort meer. Nu eerst nog even een terugblik.

januari 2022

Een terugblik op 2021

2021 was een gek jaar. De eerste helft zaten we met zijn allen in een lockdown, maar toen het weer kon zijn we dan ook uit start blokken geschoten. ‘Annie High T’, ‘Flevo-Land van de Toekomst’ en de ‘Almeerse Christmas Proms’. Helaas is deze laatste een week voor de voorstelling in de volgende lockdwon gestrand. Toch kijken we tevreden terug. En gaan we met volle moed door naar 2022. We staan inmiddels al klaar. Toch eerst nog even een terugblik  naar 2021.

Groot succes ‘Flevo-Land van de Toekomst’

We kijken terug op een zeer geslaagde productie. Succesvol en waardevol dat we dit toch nog met elkaar hebben kunnen maken. 3x uitgesteld maar dan EINDELIJK! is de voorstelling 4x gespeelt in oktober 2021 in Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.  Het Enthousiaste spatte van het toneel. Zes verschillende muziek/zang/dans/theater gezelschappen  uit heel Flevoland hebben een fantastische show gemaakt. Super trots. Maar ook zeker ook op onze eigen solisten. Ze waren geweldig.

Kunstlink maakte een rapportage:

oktober 2021

Ga naar de bovenkant