FAQ items aan het laden...
NIEUWS2021-10-02T23:17:09+02:00

januari 2022

Een terugblik op 2021

2021 was een gek jaar. De eerste helft zaten we met zijn allen in een lockdown, maar toen het weer kon zijn we dan ook uit start blokken geschoten. ‘Annie High T’, ‘Flevo-Land van de Toekomst’ en de ‘Almeerse Christmas Proms’. Helaas is deze laatste een week voor de voorstelling in de volgende lockdwon gestrand. Toch kijken we tevreden terug. En gaan we met volle moed door naar 2022. We staan inmiddels al klaar. Toch eerst nog even een terugblik  naar 2021.

Groot succes ‘Flevo-Land van de Toekomst’

We kijken terug op een zeer geslaagde productie. Succesvol en waardevol dat we dit toch nog met elkaar hebben kunnen maken. 3x uitgesteld maar dan EINDELIJK! is de voorstelling 4x gespeelt in oktober 2021 in Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.  Het Enthousiaste spatte van het toneel. Zes verschillende muziek/zang/dans/theater gezelschappen  uit heel Flevoland hebben een fantastische show gemaakt. Super trots. Maar ook zeker ook op onze eigen solisten. Ze waren geweldig.

Kunstlink maakte een rapportage:

oktober 2021

september 2021

Première Flevo-Land van de Toekomst 15/10 in Kunstlinie

15 oktober première FLEVO-LAND VAN DE TOEKOMST.
kaarten kunnen worden gereserveerd via de Kunstlinie https://kunstlinie.nl/programma/flevoland-van-de-toekomst/ .
De repetities zijn in volle gang o.l.v. Hugo Haenen en wat wordt dit een heerlijke voorstelling met live theater orkest o.l.v Hans Welle.
In opdracht van kunstlink maken we dit verhaal over het prille ontstaan van Flevoland in een show vol humor, drama, zang, muziek en dans. We kunnen niet wachten.

Annie High Tea

Op 4 september hebben we E I N D E L I J K Annie High Tea gespeeld. Wat zijn we trots op deze kanjers! Zo adhoc en na ruim een halfjaar Lock down hebben ze toch maar in twee weken deze voorstelling voor elkaar gebokst. En wat was het fijn dat het weer kon en om weer in het theater te zijn. SUPER! We zijn er zoooooo blij mee

 

juni 2021

auditie

Gezocht worden enthousiaste en goede zangers en zangeressen in het klassieke genre.

Het gaat om de operette ‘Grand Kaffee’ en de opera ‘Hans en Grietje’.  Het gaat om  zangers/spelers die in één of beide voorstellingen een rol willen zingen/spelen.
Beide programma’s kennen een kleine rolbezetting en worden gespeelt op locatie. Kijk voor meer informatie en aanmelding bij de auditie oproep op onze website

Ga naar de bovenkant