Flevo Christmas Proms

hr

Met trots hebben wij een absoluut unieke kerstshow gepresenteerd de: Flevo Christmas Proms.

Uniek omdat, naar ons weten,  het voor het eerst was dat er zoveel ensembles uit verschillende gemeenten van de provincie Flevoland bij elkaar gebracht zijn. De brede krachtenbundeling maakte deze productie bijzonder.  Een dertiental culturele organisaties uit heel Flevoland sloegen de handen ineen om met elkaar een spectaculaire maar ook intieme kerstshow te presenteren. Met als speciale gasten Henk Poort en Annemarie Jorritsma. Zij deelden samen de rol van ‘verteller’ . Henk was uiteraard ook als zanger te horen.

Flevo Christmas Proms werd een feestelijke kerstshow met een gevarieerd programma bestaande uit een mix van klassieke en lichtte muziek en bekende en minder bekende Christmas songs welke door het publiek zijn meegezongen.

Een subtiele lijn vertelde het verhaal over de geboorte van het kerstkind maar ook over de familie Santa Claus (TOP ensemble) die juist in deze tijd een kind kwijt was.

Onder leiding van theaterorkest van het AJSO passeerde een breede muzikaal spectrum zoals bijvoorbeeld ‘Halelujah’ uit Messiah’ van Händel, ‘ White Christmas’ van Berlin en ‘Have yourself a merry little Christmas’ in frisse arrangementen. Met traditionele nummers als ‘Stille Nacht’ en ‘Jingle Bell Rocks’ heeft het publiek  meegezongen (zoals een proms betaamt).

7 December 2018

Theater KAF Almere
www.kaf.nl

15 December 2018

Agora Theater Lelystar
www.agora-lelystad.nl

19 December 2018

Theater-Voorhuys Emmeloord
www.theater-voorhuys.nl

Thermen La Mer

De medewerking van HENK POORT wordt mede mogelijk gemaakt door Thermen La Mer Day Spa.