TOP staat voor Theater Ontwikkeling en Performance en bestaat sinds september 2014. TOP theaterproducties maakt  muziektheatervoorstellingen met  amateurs (liefhebbers.)

We zijn een professionele organisatie met als doel jeugdige en volwassen liefhebbers van zang, acteren en dans de gelegenheid te geven om zich te ontwikkelen op het gebied van muziektheater, in de breedste zin van het woord.

Een belangrijk speerpunt van TOP is om compleet muziektheater te brengen naar mensen die niet (meer) naar het theater toe kunnen komen. Zo spelen we veelal op locatie van woon-zorg centra met aangepaste voorstellingen voor deze publieksdoelgroep. Op deze manier bieden we deelnemers aan onze projecten ook  de gewenste podiumervaring.

Samenwerking opzoeken met andere organisaties die zich bezig houden met theater, in de ruimste zin van het woord, is  een tweede belangrijk speerpunt van TOP. Er is veel initiatief en talent in Almere en Flevoland. Ons streven en visie is dat door te verbinden wat aanwezig is en te vangen in muziektheaterconcepten,  krachten niet alleen worden gebundeld  maar complementair aan elkaar ook versterkt en meer zichtbaar.

Governance Code Cultuur Logo GCC

De stichting werkt zoveel mogelijk volgens de richtlijnen van de Governance Code Cultuur.