Annie High Tea

hr

In zo’n 1 uur en 20 minuten zullen de karakters van Annie Oakley, Frank Buttler, Buffalo Bill, Sitting Bull e.v.a. de revue passeren. Met prachtige melodieën van Irving Berlin als’ There’s no business like show business’ ; ‘I got the sun in the morning’; ‘They say that falling in love is wonderfull’ en ‘Annything you can do’. Deze heerlijke nummers worden begeleidt door een live combo.

Het is een zogenaamde Corona versie wat inhoud dat de voorstelling ingekort is zodat er geen pauze zal zijn, wat niet inhoud dat er weinig te beleven is. In eerste instantie zou deze voorstelling compleet gedaan worden , met een groot orkest en extra koren echter gooide de corona perikelen de voorbereidingen in de war. Ondanks wordt het een sprankelende voorstelling!

We zijn trots op het ensemble van 15 personen dat de afgelopen 1.5 jaar, met regelmatige stops vanwege de diverse corona lockdowns, hard  heeft gewerkt en ze zijn dan ook reuze enthousiast om eindelijk weer eens op het toneel te mogen staan. Ze maken er een feestje van. We nodigen u graag uit om daar getuige van te zijn.

Komt dat zien, komt dat zien op 4 September 2021.  Theater Corrosia Markt 43 Almere Haven

We spelen twee voorstellingen. Aanvang 13.30 en 16.00. Beide voorstellingen zijn helaas UITVERKOCHT! 

Kaarten a 15.- euro (incl. 1 consumptie) kunt u bestellen via kaartverkoop@topalmere.nl 

There’s no business like show business

Het verhaal van ‘Annie’ is losjes geïnspireerd op de belevenissen van Annie Oakley die deel uit maakte van de wild west show van Buffalo Bill. Annie is een eenvoudig boerenmeisje dat ontzettend goed kan schieten. Daardoor valt zij op bij de directeur van de grote Wild Westshow van Buffalo Bill. Ze wordt aangenomen en gekoppeld aan de scherpschutter van de show Frank Butler. Ze worden verliefd maar het grote succes van Annie staat een goede relatie met Frank in de weg.

Een feel-good verhaal over show-business, concurrentie, jalousie, vriendschap en romantiek.

Ramyra Kanders-Zwang en Joost van Tongeren zijn twee grote en ervaren talenten die de rollen van Annie Oackley en Frank Butler vertolken. We zijn trots op alle talenten die hard met elkaar aan het werk zijn om alle grote, kleine en bijrollen in dit levendige verhaal een eigen invulling te geven.

Anything you can do I can do better

Creatief team

Regie: Dick Schaar

Repetitor en muzikale leiding: Jorge Verkroost

Pianist: Kees van Zantwijk

Choreografie: Sabine Bulder

Kostuums: Nusch Frijer, Carmen Janssen-Barel, Sanny van de Ijssel

Techiek: Corrosia en Jay van de Welle en Wouter de Droog

Combo: Kees van Zantwijk (piano), Jorge Verkroost (percussie), Special Guest Basist