Annie High Tea

hr

De voorstelling is gebaseerd op de originele productie van Irving Berlin uit 1946. Deze klassieker komt uit de tijd van de grote Amerikaanse musicals.

Wellicht kent u de bekende nummers uit deze musical zoals ‘There’s no business like show business’ , ‘Anything you can do I can do better’ , ‘I got the sun in the morning and the moon at night’ , ‘They say its wonderfull’.

De cast en crew heeft hard gewerkt om, ondanks de lockdown, de show in een aangepaste versie toch door te kunnen laten gaan. Dit project krijgt dus een passende afsluiting.

De High Tea voorstelling zal in het weekend van 4/5 september plaats vinden.

Houd onze site in de gaten voor meer informatie.

There’s no business like show business

Het verhaal van ‘Annie’ is losjes geïnspireerd op de belevenissen van Annie Oakley die deel uit maakte van de wild west show van Buffalo Bill. Annie is een eenvoudig boerenmeisje dat ontzettend goed kan schieten. Daardoor valt zij op bij de directeur van de grote Wild Westshow van Buffalo Bill. Ze wordt aangenomen en gekoppeld aan de scherpschutter van de show Frank Butler. Ze worden verliefd maar het grote succes van Annie staat een goede relatie met Frank in de weg.

Een feel-good verhaal over show-business, concurrentie, jalousie, vriendschap en romantiek.

Ramyra Kanders-Zwang en Joost van Tongeren zijn twee grote en ervaren talenten die de rollen van Annie Oackley en Frank Butler vertolken. We zijn trots op alle talenten die hard met elkaar aan het werk zijn om alle grote, kleine en bijrollen in dit levendige verhaal een eigen invulling te geven.

Anything you can do I can do better

Een creatief team bestaat een professioneel team  dat wekelijks met de groep en de materie bezig is om ‘Annie Get Your Gun’ tot een groot succes te maken.

Regie: Dick Schaar

Repetitor en muzikale leiding: Jorge Verkroost

Pianist: Kees van Zantwijk

Choreografie: Sabine Bulder

Dirigent: Hans Welle

Kostuums: Nusch Frijer, Carmen Janssen-Barel, Sanny van de Ijssel

Techiek: Kunstlinie o.l.v. Niels Gudde

Lees voor achtergrond informatie over het creatieve team meer op de pagina: Over Ons/Wie is Wie