Aanmeldformulier TOP Theaterproducties 2023

  Project: 'DROMEN VAN LICHT'

  Hierbij meld ik mij aan voor de audities voor 'DROMEN VAN LICHT'.

  De uitslag van uw auditie volgt per mail.
  Indien u wordt aangenomen, dient u een eigen bijdrage te betalen (dit is een deelnemersbijdrage voor o.a. de lessen/repetities en onkosten rondom de voorstelling).

  De repetities voor 'DROMEN VAN LICHT' starten in de week van 6 maart.
  Geplande voorstellingen: 28 mei en 11 juni in Almere en 16 juni in Dronten.

  Eigen bijdrage*: €235,=

  *De deelnemersbijdrage dient in één keer te worden voldaan binnen 1 maand na aanvang van het project, in ieder geval voor 3 april 2023, mocht dit voor u niet mogelijk zijn, dan kunt u in overleg met de zakelijk leidster Sabine Bulder een betalingsregeling treffen.

  Met het inschrijven verbindt u zich voor de gehele periode aan het project. We wijzen u erop dat bij tussentijds vertrek géén restitutie van de eigen bijdrage mogelijk is.

  Persoonsgegevens/AVG
  • Voor het aanbieden en realiseren van onze projecten, evenementen en andere activiteiten verwerken wij gevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd.
  • Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. Wij delen uw gegevens alleen met derden, als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.
  • Wij verwerken beeldmateriaal (foto’s en videofragmenten) van voorstellingen, evenementen en voorbereidingen. Hier gaan wij zorgvuldig mee om. Er worden geen namen bij foto’s en videofragmenten geplaatst mits daar expliciet toestemming voor is gevraagd.
  • In onze privacyverklaring (http://www.topalmere.nl/wp-content/uploads/2018/06/privacy-statement-Stichting-TOP-Almere.pdf ) is beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy, dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: info-topalmere.nl
  • Het kan voorkomen dat andere mensen foto’s maken tijdens evenementen, hier hebben wij geen invloed op, maar wij vragen eenieder om terughoudend te zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

  Door verder te gaan naar het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden.