Aanmeldformulier TOP Theaterproducties 2021-2022

  Project: 'DE ALMEERSE CHRISTMAS PROMS 2021'

  Hierbij meld ik mij aan voor de audities voor 'DE ALMEERSE CHRISTMAS PROMS 2021'.
  Audities: 27 en 29 september 2021

  De uitslag van uw auditie volgt per mail.
  Indien u wordt aangenomen, dient u een eigen bijdrage te betalen (dit is een deelnemersbijdrage voor o.a. de lessen/repetities en onkosten rondom de voorstelling).

  Repetities: in oktober, november en december op woensdagavond van 19:30u.-22:00u., maandagavond extra repetities van 19:30u.-22:00u.

  Geplande voorstelling: vrijdag 10 december 2021 in Schouwburg de Kunstlinie, Almere

  Eigen bijdrage*: €235,=
  (deelnemers die seizoen '21/'22 aan meerdere producties deelnemen betalen een max. jaarbedrag van €550,=)

  *De deelnemersbijdrage dient in één keer te worden voldaan binnen 1 maand na aanvang van het project, in ieder geval voor 15 november 2021, mocht dit voor u niet mogelijk zijn, dan kunt u in overleg met de zakelijk leidster Sabine Bulder een betalingsregeling treffen.

  Met het inschrijven verbindt u zich voor de gehele periode aan het project. We wijzen u erop dat bij tussentijds vertrek géén restitutie van de eigen bijdrage mogelijk is.

  Persoonsgegevens/AVG
  • Voor het aanbieden en realiseren van onze projecten, evenementen en andere activiteiten verwerken wij gevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd.
  • Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. Wij delen uw gegevens alleen met derden, als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.
  • Wij verwerken beeldmateriaal (foto’s en videofragmenten) van voorstellingen, evenementen en voorbereidingen. Hier gaan wij zorgvuldig mee om. Er worden geen namen bij foto’s en videofragmenten geplaatst mits daar expliciet toestemming voor is gevraagd.
  • In onze privacyverklaring (http://www.topalmere.nl/wp-content/uploads/2018/06/privacy-statement-Stichting-TOP-Almere.pdf ) is beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy, dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: info-topalmere.nl
  • Het kan voorkomen dat andere mensen foto’s maken tijdens evenementen, hier hebben wij geen invloed op, maar wij vragen eenieder om terughoudend te zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

  Door verder te gaan naar het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden.