Aanmeldformulier TOP Theaterproducties 2022

  Project: 'FLEVO-LAND VAN DE TOEKOMST - DEEL 2'

  Hierbij meld ik mij aan voor de audities voor 'FLEVO-LAND VAN DE TOEKOMST - DEEL 2' Audities: 5 mei 2022 en eventueel 9 mei 2022

  De uitslag van uw auditie volgt per mail.
  Indien u wordt aangenomen, dient u een eigen bijdrage te betalen (dit is een deelnemersbijdrage voor o.a. de lessen/repetities en onkosten rondom de voorstelling).

  De repetities voor 'FLEVO-LAND VAN DE TOEKOMST' zijn op donderdagavond. Start 12 mei.
  Geplande voorstelling: 4x vanaf medio september t/m november 2022 in Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord

  Eigen bijdrage*: €230,=

  *De deelnemersbijdrage dient in één keer te worden voldaan binnen 1 maand na aanvang van het project, in ieder geval voor 12 juni 2022, mocht dit voor u niet mogelijk zijn, dan kunt u in overleg met de zakelijk leidster Sabine Bulder een betalingsregeling treffen.

  Met het inschrijven verbindt u zich voor de gehele periode aan het project. We wijzen u erop dat bij tussentijds vertrek géén restitutie van de eigen bijdrage mogelijk is.

  Persoonsgegevens/AVG
  • Voor het aanbieden en realiseren van onze projecten, evenementen en andere activiteiten verwerken wij gevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd.
  • Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. Wij delen uw gegevens alleen met derden, als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.
  • Wij verwerken beeldmateriaal (foto’s en videofragmenten) van voorstellingen, evenementen en voorbereidingen. Hier gaan wij zorgvuldig mee om. Er worden geen namen bij foto’s en videofragmenten geplaatst mits daar expliciet toestemming voor is gevraagd.
  • In onze privacyverklaring (http://www.topalmere.nl/wp-content/uploads/2018/06/privacy-statement-Stichting-TOP-Almere.pdf ) is beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy, dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: info-topalmere.nl
  • Het kan voorkomen dat andere mensen foto’s maken tijdens evenementen, hier hebben wij geen invloed op, maar wij vragen eenieder om terughoudend te zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

  Door verder te gaan naar het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden.