Aanmeldformulier TOP Theaterproducties 2021-2022

  Project: 'GRAND KAFFEE' en/of 'HANS EN GRIETJE'

  Hierbij meld ik mij aan voor de audities voor 'GRAND KAFFEE' en 'HANS EN GRIETJE' Audities: zondag 6 februari 2022 en eventueel zaterdag 5 februari 2022

  De uitslag van uw auditie volgt per mail.
  Indien u wordt aangenomen, dient u een eigen bijdrage te betalen (dit is een deelnemersbijdrage voor o.a. de lessen/repetities en onkosten rondom de voorstelling).

  GRAND KAFFEE
  Repetitieavond: voorlopig tot medio maart Dinsdag. 19.30-22.00
  Speelperiode: april t/m juli (eventueel vervolg).
  Optredens worden in het weekend gepland in overleg met de spelers. Betreft +/- 10 voorstellingen.

  HANS EN GRIETJE
  Repetitie: In overleg
  Speelperiode: v.a. eind februari tot/met de zomervakantie (mogelijk vervolg)
  Optredens worden doordeweeks en overdag in overleg gepland. Betreft +/- 10 voorstellingen.

  Met het inschrijven verbindt u zich voor de gehele periode aan het project. We wijzen u erop dat bij tussentijds vertrek géén restitutie van de eigen bijdrage mogelijk is.

  Persoonsgegevens/AVG
  • Voor het aanbieden en realiseren van onze projecten, evenementen en andere activiteiten verwerken wij gevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd.
  • Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. Wij delen uw gegevens alleen met derden, als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.
  • Wij verwerken beeldmateriaal (foto’s en videofragmenten) van voorstellingen, evenementen en voorbereidingen. Hier gaan wij zorgvuldig mee om. Er worden geen namen bij foto’s en videofragmenten geplaatst mits daar expliciet toestemming voor is gevraagd.
  • In onze privacyverklaring (http://www.topalmere.nl/wp-content/uploads/2018/06/privacy-statement-Stichting-TOP-Almere.pdf ) is beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy, dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: info-topalmere.nl
  • Het kan voorkomen dat andere mensen foto’s maken tijdens evenementen, hier hebben wij geen invloed op, maar wij vragen eenieder om terughoudend te zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

  Door verder te gaan naar het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden.