Hugo Haenen gaat de spelregie verzorgen van onze eerst volgende productie ‘Flevo-Land van de Toekomst’. Hugo gaat aan het werk met de solisten die de leidende rollen vertolken. Als creative brengt hij zijn ervaring, kennis en kunde over op onze deelnemersgroep. Maar ook als acteur maakt hij zijn opwachting in Flevo-Land van de Toekomst.

Hugu Haenen is een bekende en succesvolle toneel, film en musicalacteur. Hugo studeerde af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde daarna o.a. bij toneelgroep Amsterdam, speelde grote rollen in films als ‘Kruimeltje’, ‘Radeloos’ en ‘Tonio’. Vanaf 2000 is hij ook geregeld te zien in musicals zoals ’42NDstreet’, ‘Titanic’, Ciske de Rat’, Beauty and the Beast’, Mary poppins’. Voor zijn rol als Kapitein van Trapp in ‘Sound of Music’ ontving hij de “John Kraaykamp Musicalaward voor beste mannelijke hoofdrol’. Voor zijn rol als Professor Henry Higgins in ‘My Fair Lady’ ontving hij de ‘Sentimento Award’ als beste alternate. Al eerder gaf Hugo Haenen masterclasses bij TOP. (zie foto)