Flevo Chrismas Proms wordt een feestelijke kerstshow. Muziek van Bach tot Béyonce wordt begeleid door het theaterorkest van het AJSO. er wordt een brede Flevolandse samenwerking gezocht met diverse koren en ensembles uit heel Flevoland om met elkaar een bijzondere productie te maken. Het programma van de show wordt gevarieerd met een mix van klassieke en lichte muziek. Het brede muzikale spectrum omslaat o.a. J.S. Bach (Weinachts Oratorium), G.F. Händel (Messiah) maar ook bekende  kerstsongs uit het heden en verleden. Ook zullen er meezing momenten in de show zijn. De show wordt gespeeld in verschillende theaters in Flevoland: vrijdag 7 december 2018 in Almere (KAF), zaterdag 15 december 2018 in Lelystad (Agora) en woensdag 19 december in Emmeloord ( Voorhuys)

29 maart, 3 en 5 april houden we audities voor onze deelnemers. audities