Nieuws

TOP Nieuws

NIEUWS2017-09-07T19:41:21+00:00

juni 2018

12 juni Nog een Revue Toefje

Toen Corrosia onze artistiekleider Dick Schaar uitnodigde koos Dick de film: Het wonderlijke leven van Willem Parel uit. Dit is een komedie uit 1955 over het typetje van Wim Sonnevelt waar hij maar niet van af komt. TOP zal deze avond omlijsten met nummers uit onze Revue Show en wordt ook weer met live muziek begeleid.

Dinsdag 20.00 uur, markt 43 te Almere Haven

Kaar verkoop: Corrosia Mijn Dinsdagavondfilm: Het wonderlijke leven van Willem Parel

 

De laatste voorstelling van de Revue!

Wat zijn wij trots op dit TOP-ensemble. Donderdag 24 mei werd de laatste voorstelling gespeeld van ‘Weet u nog wel…De Revue?’ in Hilversum woon-zorgcentrum Zuiderheide.

Na een reeks van 11 voorstellingen komt er nu een einde aan deze uiterst succesvolle Toer. De reacties van bewoners en instellingen waren niet anders dan lovend over de cast, de muzikanten en het geheel. Trots , blij en vereerd zijn wij deze toer te hebben mogen realiseren.

De Zonnebloem was bij ‘Weet u nog wel…De Revue?’

Op 19 mei jl werd de voorstelling ‘Weet u nog wel De Revue?’ speciaal gespeeld voor zo’n 180 leden van de Zonnebloem in de Goede Rede te Almere haven.

Zoals de voorstelling overal uiterst succesvol wordt ontvangen heeft ook het publiek van de Zonnebloem oprecht genoten. Van het begin tot het eind werd er meegezongen, er werd gelachen en af en toe kwamen er tranen van ontroering en herinnering.

Wilt u meer weten over de ervaringen van het publiek? Hierbij een linkje naar het verslag van de afdeling van Almere Buiten van stichting de Zonnebloem. 

april 2018

KOMT DAT ZIEN! ‘Weet u nog wel…De Revue?’ 19 mei

De Voorstelling ‘Weet u nog wel…De Revue?’ is een heerlijke voorstelling met oude bekende meezingers en bijna vergeten melodieën.  Onder live begeleiding van een 3 koppig combo speelt een geweldige cast van 15 personen deze voorstelling in diverse woon-zorgcentra. Op Zaterdag 19 mei is de voorstelling openbaar en kan iedereen genieten van het talent en de show. Lees meer over de voorstelling onder het kopje activiteiten/revue

Wanneer: zaterdag 19 mei

Hoe laat: 12.30

Waar: De Goede Rede, Kerkgracht 60, 1354 Am Almere Haven

Kaarten: E. 10,- (incl. 1 consumptie)

Bestellen via: kaartverkoop@topalmere.nl

 

maart 2018

Flevo Christmas Proms wordt nieuwe productie van TOP-Almere

Flevo Chrismas Proms wordt een feestelijke kerstshow. Muziek van Bach tot Béyonce wordt begeleid door het theaterorkest van het AJSO. er wordt een brede Flevolandse samenwerking gezocht met diverse koren en ensembles uit heel Flevoland om met elkaar een bijzondere productie te maken. Het programma van de show wordt gevarieerd met een mix van klassieke en lichte muziek. Het brede muzikale spectrum omslaat o.a. J.S. Bach (Weinachts Oratorium), G.F. Händel (Messiah) maar ook bekende  kerstsongs uit het heden en verleden. Ook zullen er meezing momenten in de show zijn. De show wordt gespeeld in verschillende theaters in Flevoland: vrijdag 7 december 2018 in Almere (KAF), zaterdag 15 december 2018 in Lelystad (Agora) en woensdag 19 december in Emmeloord ( Voorhuys)

29 maart, 3 en 5 april houden we audities voor onze deelnemers. audities

AUDITIE: Top zoekt talenten voor Flevo Chrismas Proms

29 maart, 3 april en 5 april houden wij audities voor onze nieuwe productie Flevo Christmas Proms. In navolging van ‘Broadway aan ’t Weerwater’ (maart 2017) gaat TOP-Almere weer in samenwerking met de KAF en het AJSO, een grote show produceren. Flevo Christmas proms wordt een feestelijke kersthow met muziek van Bach tot Beyonce. Er zullen diverse koren en ensembles uit heel Flevoland aan mee doen.

Deelnemers van TOP-Almere zullen de muziektheater-elementen verzorgen en de rode draad van het programma uitvoeren als ensemble of solist.  We zoeken mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen. Voor aanmelding stuur je een email en C.V. naar secretaris@topalmere.nl

Voor meer informatie lees verder op de pagina ‘deelname/audities’.