Flevo-land van de toekomst

hr

FLEVO-LAND VAN DE TOEKOMST is een muziektheaterproductie over Flevoland, haar geschiedenis en ontstaan en wordt in samenwerking met diverse ensembles uit de gehele provincie gerealiseerd. De komende drie jaar wordt het Flevolands verhaal als een trilogie vertelt.
Juni 2020 is deel 1 te zien en situeert een grote talenten show ‘Het talent van Nederland’. Diverse plannenmakers presenteren elk op hun eigenwijze plannen voor inpoldering van de Zuiderzee. Een kibbelende jury o.l.v. Cornelis Lely en het volk wat zich ondertussen beroert. Wat was belangrijker: Waterveiligheid, landbouwgrond of de visserij? Kortom een voorstelling met zang, drama, humor, muziek en dans.

Flevoland

Juni 2020 is deel 1 te zien en situeert een grote talenten show ‘Het talent van Nederland’.
Diverse plannenmakers presenteren elk op hun eigenwijze plannen voor inpoldering van de Zuiderzee.
Een kibbelende jury o.l.v. Cornelis Lely en het volk wat zich ondertussen beroert.
Wat was belangrijker: Waterveiligheid, landbouwgrond of de visserij? Kortom een voorstelling met zang, drama, humor, muziek en dans.

Land van de toekomst

Deelnemende Ensemble’s zijn:

Popkoor Unlimited Sound uit Dronten.
Shantikoor De Blauwbaarden uit Biddinghuizen.
Dansafdeling De Kubus uit Lelystad.
Gemengd Koor Poldertranen uit Almere
Theaterschool Almere.
Bart Mijnster, die al eerder de musical 1953 schreef, schrijft het script . De muzikale leiding is in handen van Rosite van der Woude en haar orkest. Hugo Haenen tekent voor de spelregie en is te zien in de rol van Age Buma..

In de Theaters

Deel 1 is te zien in de theaters van :
Op 19 Juni in de KAF Almere, 24 Juni in de Agora Lelystad, 26 Juni in de Meerpaal Dronten en 1 Juli in t’Voorhuys Emmeloord.