Flevo Christmas Proms2018-09-29T15:18:54+00:00

Flevo Christmas Proms

hr

Flevo Christmas Proms is een grote productie van TOP-Almere die in december gaat spelen. TOP , KAF en het AJSO slaan voor dit project wederom de handen ineen. Het wordt een project wat gaat om verbinding, saamhorigheid en zichtbaarheid van talent in Flevoland.

Flevo Christmas Proms wordt een stralende kerstshow met een gevarieerd programma bestaande uit een mix van klassieke en lichtte muziek en bekende en minder bekende Christmas songs welke door het publiek mogen worden meegezongen.

Er wordt brede samenwerking gezocht met diverse ensembles en koren uit verschillende delen van Flevoland om met elkaar een bijzondere productie te maken.

‘Wandelconcert’ is de oorspronkelijke betekenis van een Proms. Tijdens deze sfeervolle voorstelling zit het publiek maar de productie wandelt door Flevoland. De show zal in verschillende theaters in Flevoland worden gespeeld;

Vrijdag 7 december 2018 in Almere (KAF);

Zaterdag 15 december 2018 in Lelystad (Agora);

Woensdag 19 december 2018 in Emmeloord ( Voorhuys).

Klik op bovenstaande data en schouwburg van uw voorkeur om kaarten te reserveren.

Zojuist is bekend geworden dat de show gepresenteerd zal worden door niemand minder dan: Henk Poort.

Verbinding en Saamhorigheid

Indachtig de kerstthematiek gaat dit project om saamhorigheid. Het wordt een feestelijke kerstshow die vele muziekstijlen, gezelschappen en talent verbind in een sfeervolle show die groots, intiem, chique en vrolijk zal zijn.

Onder leiding van het theaterorkest van het AJSO passeert een breed muzikale spectrum zoals bijvoorbeeld het openingskoor uit het Weihnachts Oratorium, ‘Halelujah’ uit Messiah’ ‘ White Christmas’ ‘Have yourself a merry little Christmas’ in frisse arrangementen, maar ook aan ‘Komt allen tezamen’ en ‘Stille Nacht’  bijvoorbeeld voor de sing a long (zoals een proms betaamt).

Reeds voordat u de schouwburg betreedt wordt u welkom geheten door o.a. de Flevobrass in Emmeloord, de Brassband Almere in Almere die’ Christmas Carols’ blazen voor de schouwburgen.

Het Cantatekoor uit Almere, het gemengdkoor Cantabilé uit Emmeloord en de New Land Singers uit Lelystad geven vocaal kracht en swing aan de show.  Ballroom dansparen o.l.v Karin Kleiss en Dansafdeling De Kubus zullen Flevo Christmas Proms een zwierend accent geven. Ons eigen TOP ensemble zal de muziektheater elementen verzorgen en de verbindende lijn uitvoeren als ensemble of solist.