WIE ZOEKEN WIJ?

hr

Voor de productie ‘ANNIE GET YOUR GUN’  zijn nog enkele ensembleplaatsen met kleine rol te bezetten.

Wij zoeken mannen maar ook vrouwen vanaf 15 jaar die goed kunnen zingen en/of dansen of dit (beter) willen leren. 

Geef je spoedig mogelijk op. Het liefst voor 24 januari.

Voor aanmelding  stuur een email en artistieke C.V. naar:  administratie@topalmere.nl

Graag vernemen we van je of kwaliteiten met name bij het zingen, acteren  of dansen ligt.

Informatie over de productie, repetities en voorstelling vindt u verder op deze pagina.

Aanwezigheid bij alle repetities en voorstellingen is noodzakelijk.

ANNIE GET YOUR GUN

hrAnnie Get Your Gun van Irving Berlin uit 1946 is een klassieker uit de tijd van de grote Amerikaanse musicals.

Het verhaal is losjes geïnspireerd op de belevenissen van Annie Oakley die deel uit maakte van de wild west show van Buffalo Bill. Annie is een eenvoudig boerenmeisje dat ontzettend goed kan schieten. Daardoor valt zij op bij de directeur van de grote Wild Westshow van Buffalo Bill. Ze wordt aangenomen en gekoppeld aan de scherpschutter van de show Frank Butler. Ze worden verliefd maar het grote succes van Annie staat een goede relatie met Frank in de weg.

Een feel-good verhaal over show-business, concurrentie, jalousie, vriendschap en romantiek.

Bekende nummers  uit deze musical zijn ‘There’s no business like show business’ , Anything you can do I can do better’, ‘I got the sun in the morning and the moon at night’, ‘They say its wonderfull’.

TOP Theaterproducties presenteert deze productie eind oktober 2020 in KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) te Almere . De voorstelling wordt muzikaal begeleid door een 32 koppig theaterorkest van het AJSO (Almeers Jeugd Symfonie Orkest) o.l.v. Hans Welle.
We selecteren een grote groep enthousiaste, muzikale en gemotiveerde talenten, die zich vol willen inzetten om met elkaar deze ‘Golden Oldie’ tot een mooie show te maken.

Praktisch

hr

De voorbereidingen zijn al gestart maar enkele ensembleplaatsen met kleine rol kunnen nog ingevuld worden.

Repetitieperiode: eind november 2019 t/m oktober 2020. Zomerstop 6-7-2020/17-8 2020.

Repetitieavond: Donderdag 19.30-22.00 uur (verplichte repetities)

Solisten repetities: Met solisten worden extra repetities afgestemd voor zang en regie.

Voorstelling(en): Eind oktober in de grote zaal van KAF Almere (Kunstlinie Almere Flevoland) . We streven naar meerdere voorstellingen.

Deelnemersbijdrage: Aan deelname aan het project zijn kosten verbonden. Deze deelnemersbijdrage is bedoeld voor  onkosten rondom repetities en voorstellingen. Bij aanmelding wordt u hierover nader geïnformeerd.

Artistiekteam: repetities staan op dit moment o.l.v. Dick Schaar (regie) , Jorge Verkroost ( muzikaal leider), Sabine Bulder (Choreografie). Regie supervisor en adviseur en masterclass John Yost.  (zie pagina ‘over ons’)

Workshops: Er kunnen facultatief workshops worden gevolgd voor lessen in zang, acteren en (tap)dans. Deelnemers aan ‘Annie Get Your Gun’ ontvangen korting voor deze lessen.  De workshops zullen m.n. op zondagen en dinsdagen worden georganiseerd.

Positieve sfeer: We streven een open, positieve en persoonlijke sfeer na tijdens de repetities. Theaterspelen vraagt een  open houding en dat maakt en voelt kwetsbaar. Daarbij werk je samen, in een collectief, naar een voorstelling toe. Openstaan voor elkaar en leren van elkaar (ongeacht niveau en ervaring) vinden wij van grote waarde. Aanwezig zijn tijdens alle repetities is daarom een must.

Voor aanmelding stuur je voor 25 januari een email met C.V. naar administratie@topalmere.nl. 

Een C.V. betreft ervaring die je hebt op het gebied van lessen in en medewerking aan theatervoorstellingen. Heb je geen ervaring en nooit lessen gehad maar je wilt die ervaring nu opdoen. Schroom niet en meld je aan.  Het gaat ons om willen leren en  mogelijkheden en niet zozeer om wat ja al kan.

Na aanmelding ontvang je een aanmeldformulier met nadere informatie.