Audities

Meedoen met TOP

Audities2019-05-01T14:13:31+02:00

WIE ZOEKEN WIJ?

hr

Er staan op dit moment geen audities gepland. Ben je wel geïnteresseerd in deelname. Schroom niet en neem contact met ons op.

We zoeken mannen en vrouwen die:

  • Goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen en/of het talent bezitten dit goed te kunnen ontwikkelen.
  • Plezier beleven in het spelen van voorstellingen op kleine locaties en voor een kritisch maar dankbaar publiek.
  • Gemotiveerd zijn en een grote passie hebben voor muziektheater.
  • Zich willen bekwamen in de drie disciplines van muziektheater.
  • Theatraal zijn of hun theatergevoel durven op te zoeken.
  • 15 jaar en ouder zijn (maar we kijken niet op een jaartje).
  • Van de deelnemers wordt verantwoordelijk en volwassen gedrag verwacht.
  • Aanwezigheid bij alle repetities en voorstellingen is noodzakelijk. (Bij onverhoopte verhindering meldt u zich tijdig af).

Voor aanmelding  stuur een email en artistieke C.V. naar:  administratie@topalmere.nl

Auditie

hr

Waarom?

Auditie doen is eng, geeft stress en opeens zing je als ‘Kermit de Kikker’. Daar weten wij als professionals alles van. We zullen je daarom ook op je gemak stellen.
Audities zijn er voor om het artistieke team een indruk te geven van wat je kan of je mogelijkheden zijn zodat zij daar tijdens de repetities mee aan het werk kunnen gaan.
Wij vinden het vooral belangrijk dat iemand open staat , wilt leren en mogelijkheden heeft om te groeien. Wat je al kan zien we, en nemen we mee tijdens de repetities, maar is niet het uitgangspunt bij een auditie. Aanwezigheid van theatraliteit passend voor een project/voorstelling is wel waar wij op letten.

Hoe?

Voor de auditie vragen we je een lied in te studeren en te zingen. Je mag dit a capella doen of met begeleidingsband (USB, MP3 of anderszins). Meezingen met een opname met de zangpartij is niet wenselijk. Jezelf begeleiden op piano is wel mogelijk. Er is een pianist aanwezig. Als je door hem wilt begeleid worden neem dan zelf bladmuziek mee.

Soms doet de regisseur nog enkele spel- en stem/gehooroefeningen. Als je naast het zingen nog iets anders wilt tonen zoals een dans of gedicht/monoloog dan kan dat natuurlijk. Een auditie zal zo’n 10 tot 15 minuten in beslag nemen.

Naast kwaliteiten vinden wij motivatie, persoonlijkheid, inleving en competentie belangrijk.

Praktisch

hr

Projectperiode: nieuw project is nog niet bekend

Repetitieperiode: nog niet bekend

Repetitieavond: Maandagavond en/of Dinsdagavond en/of  Donderdagavond zijn tot op heden onze reguliere repetitie momenten.

Extra repetities: Als nodig worden er extra repetities gepland.

Speelperiode: niet bekend

Deelnemersbijdrage: Aan deelname aan het project zijn kosten verbonden. Deze deelnemersbijdrage is bedoeld voor  onkosten rondom repetities en voorstellingen. Bij aanmelding wordt u hierover nader geïnformeerd.

Artistiekteam: repetities staan op dit moment o.l.v. Dick Schaar (regie) , Jorge Verkroost ( muzikaal leider), Sabine Bulder (Choreografie). Rosite van de Woude zal op extra momenten muzikaal puntjes op de I zetten en extra input geven. (zie pagina ‘over ons’)

Positieve sfeer: We streven een open, positieve en persoonlijke sfeer na tijdens de repetities. Theaterspelen vraagt een  open houding en dat maakt en voelt kwetsbaar. Daarbij werk je samen, in een collectief, naar een voorstelling toe. Openstaan voor elkaar en leren van elkaar (ongeacht niveau en ervaring) vinden wij van grote waarde.

Er zijn op dit moment geen audities gepland. Ben je wel geïnteresseerd? Schroom niet en neem contact met ons op.

Voor aanmelding een email met C.V. naar administratie@topalmere.nl. 

Een C.V. betreft ervaring die je hebt op het gebied van lessen in en medewerking aan theatervoorstellingen. Heb je geen ervaring en nooit lessen gehad maar je wilt die ervaring nu opdoen. Schroom niet en meld je aan.  Het gaat ons om willen leren en  mogelijkheden en niet zozeer om wat ja al kan.

Na aanmelding ontvang je een aanmeldformulier met nadere informatie.