WIE ZOEKEN WIJ?

hr

Voor de productie ‘ANNIE GET YOUR GUN’  zoeken wij 1 man voor 3 bijrollen en ensemble.

We zoeken een man vanaf 18 jaar voor de rol van Mac en Chuck Miller en Pawnee Bill. Naast het spelen van deze rollen zing (en dans) je ook mee in het ensemble.

Wil je graag meewerken aan deze musical, kun je zingen en acteren of wil je dit graag (beter) leren .

Geef je zo spoedig mogelijk op. Het liefst voor 25 augustus..

Voor de productie ‘FLEVO-LAND VAN DE TOEKOMST’ deel 1, zoeken we 

1 vrouwelijk ‘jurylid'(actrice/zangers) en

1 mezzosopraan voor een duet en de grote finale. 

Voor deze rollen moet je 18 of ouder zijn. We zoeken dames met de nodige ervaring.

Voor aanmelding  stuur een email en artistieke C.V. naar:  administratie@topalmere.nl

Informatie over de productie, repetities en voorstelling vindt u verder op deze pagina.

De repetities zijn al gestart maar door Corona hebben deze stil gelegen. Vanaf eind augustus 2020 starten de repetities weer op. De repetities worden ingedeeld in scenes zodat met kleine groepjes aan zang, scenes en dans kan worden gewerkt.  Aanwezigheid bij alle repetities en voorstellingen is noodzakelijk.

Audities voor andere toekomstige producties worden binnenkort bekend gemaakt.

Auditie

hr

TOP Theaterproducties houdt geregeld audities voor de start van een nieuwe productie.

Waarom?  Auditie doen is eng, geeft stress en opeens zing je als ‘Kermit de Kikker’. Daar weten wij als professionals alles van. We zullen je daarom ook op je gemak stellen.

Audities zijn er voor om het artistieke team een indruk te geven van wat je kan of je mogelijkheden zijn zodat zij daar tijdens de repetities mee aan het werk kunnen gaan.

Wij vinden het vooral belangrijk dat iemand open staat , wilt leren en mogelijkheden heeft om te groeien. Wat je al kan zien we, en nemen we mee tijdens de repetities, maar is niet het uitgangspunt bij een auditie. Aanwezigheid van theatraliteit passend voor een project/voorstelling is wel waar wij op letten.

Voor hoofdrollen of bepaalde producties wordt een (ver)gevorderd niveau of bepaalde kwaliteiten gevraagd. Maar voor ensembles en bijrollen vinden wij vooral enthousiasme en motvatie belangrijk.

Zijn er op dit moment geen audities. Je kunt ten alle tijden informeren of je alvast opgeven voor interesse in een volgende productie. Wellicht kun je via workshops als vast kennismaken met TOP.

Praktisch

hr

ANNIE GET YOUR GUN; 

Repetitieperiode: Her-opstart laatste week van augustus 2020.

Repetitieavond: Donderdag 19.30-22.00 uur . Eventuele extra repetities op woensdag 19.30-22.00

Voorstelling(en): 24 januari 2021 in de grote zaal van KAF Almere. We streven naar meerdere voorstellingen.

Artistiekteam: repetities staan op dit moment o.l.v. Dick Schaar (regie) , Jorge Verkroost ( muzikaal leider), Sabine Bulder (Choreografie). masterclass John Yost.  (zie pagina ‘over ons’) 

FLEVO-LAND VAN DE TOEKOMST:

Repetitieperiode: Her-opstart november 2020.

Repetitieavond: Dinsdag 19.30-22.00. repetities worden ingedeeld volgens ‘solisten’ schema.

Voorstellingen: 27 maart (Almere); 3 april (Dronten); 10 april (Lelystad); 23 april (Emmeloord)

Artistiekteam: Hugo Haenen (spelregie); Rosite van der Woude (muzikaal leider en dirigent) , Dick Schaar (staging), Sabine bulder (Choreografie),

Algemene informatie:

Deelnemersbijdrage: Aan deelname aan het project zijn kosten verbonden. Deze deelnemersbijdrage is bedoeld voor  onkosten rondom repetities en voorstellingen. Bij aanmelding wordt u hierover nader geïnformeerd.

Repetitie locatie: KAF Almere (Kunstlinie Almere Flevoland). Esplanada 10, 1315 TA Almere stad (op loop afstand van het station Almere Centrum)

Workshops: Er kunnen facultatief workshops worden gevolgd voor lessen in zang, acteren en (tap)dans. Deelnemers aan ‘Annie Get Your Gun’ ontvangen korting voor deze lessen.

Positieve sfeer: We streven een open, positieve en persoonlijke sfeer na tijdens de repetities. Theaterspelen vraagt een  open houding en dat maakt en voelt kwetsbaar. Daarbij werk je samen, in een collectief, naar een voorstelling toe. Openstaan voor elkaar en leren van elkaar (ongeacht niveau en ervaring) vinden wij van grote waarde. Aanwezig zijn tijdens alle repetities is daarom een must.

Voor aanmelding stuur je  een email met C.V. naar administratie@topalmere.nl. 

Een C.V. betreft ervaring die je hebt op het gebied van lessen in en medewerking aan theatervoorstellingen. Heb je geen ervaring en nooit lessen gehad maar je wilt die ervaring nu opdoen. Schroom niet en meld je aan.  Het gaat ons om willen leren en  mogelijkheden en niet zozeer om wat ja al kan.

Na aanmelding nemen we contact me je op.