TOP Theaterproducties produceert het komend seizoen o.a. klassiek georiënteerde voorstellingen.

Voor de operette ‘Grand Kaffee’ en opera ‘Hans en Grietje’ zoeken wij:

Enthousiaste en talentvolle klassiek geschoolde zangers en zangeressen vanaf 18 jaar.

Het gaat om goede zangers die een zang-rol willen vervullen

in één of beide van deze kleinschalige producties.

Grand Kaffeé:

Dit operetteprogramma is speciaal gecreëerd voor het oudere publiek woonachtig in woon-zorgcentra. Dit keer met mooie swingende melodieën van o.a. Paul Abraham, Franz Lehar en Robert Stolz Het wordt een fijne show met veel Jazzy nummers gebundeld in een klein verhaal.

Praktische informatie

We spelen deze voorstellingen in diverse woon-zorgcentra te Almere, Amsterdam en omgeving.

Geplande speelperiode is oktober-november ‘21. Voorstellingen worden in het weekend gepland

‘Grand Kaffeé’ kent 6-8 rollen gespeeld door: semiprofessionele, gevorderde en goede amateur zangers/acteurs

Hans en Grietje:

Speciaal voor op basisscholen hebben wij een voorstelling gemaakt geïnspireerd op de opera ‘Hänsel und Gretel’ van E. Humberdinck .

Praktische informatie

We spelen de voorstellingen op diverse basisscholen in Almere en omgeving.

Geplande speelperiode oktober-december ’21.

In overleg worden de voorstellingen door de weeks en overdag gepland. (Je moet dus in de gelegenheid zijn om dan te kunnen spelen)

‘Hans en Grietje’ kent vier zangers, een verteller en pianist. Gespeeld door semiprofessionele en gevorderde amateurs.

Auditie/ aanmelden

Wil je je aanmelden voor de auditie, stuur dan voor 11 juni 2021 een mail met CV naar administratie@topalmere.nl

De auditie vindt in de 3e week van juni plaats

Repetities en voorstellingen:

Repetities vinden plaats in Almere. Beide klassieke programma’s betreffen m.n. solo’s.

Deze worden in juni t/m aug individueel en op afspraak gepland, zelfstudie wordt verwacht.

Vanaf eind augustus vinden de regierepetities plaats. Aan deelname zijn kosten verbonden.

Maandagavond* (Grand Kaffee) en Woensdagavond* (Hans en Grietje) * onder voorbehoud

Auditie

hr

TOP Theaterproducties houdt geregeld audities voor de start van een nieuwe productie.

Waarom?  Auditie doen is eng, geeft stress en opeens zing je als ‘Kermit de Kikker’. Daar weten wij als professionals alles van. We zullen je daarom ook op je gemak stellen.

Audities zijn er voor om het artistieke team een indruk te geven van wat je kan of je mogelijkheden zijn zodat zij daar tijdens de repetities mee aan het werk kunnen gaan.

Wij vinden het vooral belangrijk dat iemand open staat , wilt leren en mogelijkheden heeft om te groeien. Wat je al kan zien we, en nemen we mee tijdens de repetities, maar is niet het uitgangspunt bij een auditie. Aanwezigheid van theatraliteit passend voor een project/voorstelling is wel waar wij op letten.

Voor hoofdrollen of bepaalde producties wordt een (ver)gevorderd niveau of bepaalde kwaliteiten gevraagd. Maar voor ensembles en bijrollen vinden wij vooral enthousiasme en motvatie belangrijk.

Zijn er op dit moment geen audities. Je kunt ten alle tijden informeren of je alvast opgeven voor interesse in een volgende productie. Wellicht kun je via workshops als vast kennismaken met TOP.

Praktisch

hr

Deelnemersbijdrage: Aan deelname aan het project zijn kosten verbonden. Deze deelnemersbijdrage is bedoeld voor  onkosten rondom repetities en voorstellingen. Bij aanmelding wordt u hierover nader geïnformeerd.

Repetitie locatie: KAF Almere (Kunstlinie Almere Flevoland). Esplanada 10, 1315 TA Almere stad (op loop afstand van het station Almere Centrum)

Workshops: Er kunnen facultatief workshops worden gevolgd voor lessen in zang, acteren en (tap)dans. Deelnemers aan ‘Annie Get Your Gun’ ontvangen korting voor deze lessen.

Positieve sfeer: We streven een open, positieve en persoonlijke sfeer na tijdens de repetities. Theaterspelen vraagt een  open houding en dat maakt en voelt kwetsbaar. Daarbij werk je samen, in een collectief, naar een voorstelling toe. Openstaan voor elkaar en leren van elkaar (ongeacht niveau en ervaring) vinden wij van grote waarde. Aanwezig zijn tijdens alle repetities is daarom een must.

Voor aanmelding stuur je  een email met C.V. naar administratie@topalmere.nl. 

Een C.V. betreft ervaring die je hebt op het gebied van lessen in en medewerking aan theatervoorstellingen. Heb je geen ervaring en nooit lessen gehad maar je wilt die ervaring nu opdoen. Schroom niet en meld je aan.  Het gaat ons om willen leren en  mogelijkheden en niet zozeer om wat ja al kan.

Na aanmelding nemen we contact me je op.