Audities

hr

Voor onze nieuwe productie ‘De Almeerse Christmas Proms’ zoeken we zowel enthousiaste beginnelingen als vergevorderde zangers, acteurs en dansers.

Kijk voor meer informatie op:

De Almeerse Christmas Proms

Auditie

hr

TOP Theaterproducties houdt geregeld audities voor de start van een nieuwe productie.

Waarom?  Auditie doen is eng, geeft stress en opeens zing je als ‘Kermit de Kikker’. Daar weten wij als professionals alles van. We zullen je daarom ook op je gemak stellen.

Audities zijn er voor om het artistieke team een indruk te geven van wat je kan of je mogelijkheden zijn zodat zij daar tijdens de repetities mee aan het werk kunnen gaan.

Wij vinden het vooral belangrijk dat iemand open staat , wilt leren en mogelijkheden heeft om te groeien. Wat je al kan zien we, en nemen we mee tijdens de repetities, maar is niet het uitgangspunt bij een auditie. Aanwezigheid van theatraliteit passend voor een project/voorstelling is wel waar wij op letten.

Voor hoofdrollen of bepaalde producties wordt een (ver)gevorderd niveau of bepaalde kwaliteiten gevraagd. Maar voor ensembles en bijrollen vinden wij vooral enthousiasme en motvatie belangrijk.

Zijn er op dit moment geen audities. Je kunt ten alle tijden informeren of je alvast opgeven voor interesse in een volgende productie. Wellicht kun je via workshops als vast kennismaken met TOP.

Praktisch

hr

Deelnemersbijdrage: Aan deelname aan het project zijn kosten verbonden. Deze deelnemersbijdrage is bedoeld voor  onkosten rondom repetities en voorstellingen. Bij aanmelding wordt u hierover nader geïnformeerd.

Repetitie locatie: KAF Almere (Kunstlinie Almere Flevoland). Esplanada 10, 1315 TA Almere stad (op loop afstand van het station Almere Centrum)

Workshops: Er kunnen facultatief workshops worden gevolgd voor lessen in zang, acteren en (tap)dans. Deelnemers aan ‘Annie Get Your Gun’ ontvangen korting voor deze lessen.

Positieve sfeer: We streven een open, positieve en persoonlijke sfeer na tijdens de repetities. Theaterspelen vraagt een  open houding en dat maakt en voelt kwetsbaar. Daarbij werk je samen, in een collectief, naar een voorstelling toe. Openstaan voor elkaar en leren van elkaar (ongeacht niveau en ervaring) vinden wij van grote waarde. Aanwezig zijn tijdens alle repetities is daarom een must.

Voor aanmelding stuur je  een email met C.V. naar administratie@topalmere.nl. 

Een C.V. betreft ervaring die je hebt op het gebied van lessen in en medewerking aan theatervoorstellingen. Heb je geen ervaring en nooit lessen gehad maar je wilt die ervaring nu opdoen. Schroom niet en meld je aan.  Het gaat ons om willen leren en  mogelijkheden en niet zozeer om wat ja al kan.

Na aanmelding nemen we contact me je op.